trasig bebis, trasig mamma, trasig hund, trasig ALLT

Inspireras av Anna, att lägga fram lite jävla verklighet…

Liten är sjuk. Jag är sjuk. Diila är skadad, går på smärtstillande och bär förnedringstratt. Jag sover 2 timmar nån natt, 4 om jag har tur en annan. Datorn håller på rasa, luftvärmepumpen dog och måste bytas ut och snart är det sommar och då måste vi köpa en gräsklippare om vi inte ska odla upp en djungel till gräsmatta.
Extra utgifter +mindre inkomster pga sjuk unge, bara föööör amazing. Eller så tvärt om.
På det ska man förväntas le och vara en fantastisk människa.. en fantastisk mamma, medarbetare, sambo, dotter, kompis och allt vad man nu ska vara under ett dygn.

Jag vill fan ba sova…

 

6 tankar på “trasig bebis, trasig mamma, trasig hund, trasig ALLT

 1. Ja det låter riktigt ”Down”, men Eliah ser ändå ut att mysa. Gullplutten min 🙂 Förkylningarna går nog över snart, och bara våren och försommarna kommer så är du glad över att gräsmattan växer. Vem vill ha en brun fnasig matta när man kan ha en djungel 🙂 Du ska se att det blir bättre och till helgen kan du sova så är jag Lia-vakt 🙂

 2. Spelar ingen roll hur jävligt allt känns, du är ändå bäst!! Jag glömde helt o hållet bort att tala om för dig att jag jobbar i helgen. Eller ikväll och i morgon, söndag är jag ledig men då är det säkert några ”måstw” som ska göras. Typ 700 matlådor åt Basse eller nå 😛 hoppas ni är bättre i förkylningen, Eddie har haft feber i veckan men vi ha klarat oss än så länge. Peppar peppar! Vi saknar er, massor massor!

  • Tack bästa du!!
   Det är ingen fara med helgen, jag låg halvsjuk hela tiden och gjorde just ingenting så det passar sig bättre att ses en annan gång, när de tär lite mer fart i mig 😉

   vi saknar er oxå & funderar faktiskt på en tripp till Dorotea redan till helgen igen!
   puss på er!!

 3. Man få vara låg och tycka allt är skit, så länge man kommer tillbaka å de vet jag att du gör =)
  Ta hand om dig å familjen =)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s